5.-PLASS TIL HENRIK REITAN I EUROPACUPSTEVNE I ROMANIA

5.-plass til Henrik Reitan i dag og tatt ut til EM.
5.-plass til Henrik Reitan i dag og tatt ut til EM.

Søndag 23.8. var Henrik Reitan i aksjon i -100 kg i europacupstevne i Deva i Romania. Etter fire innledende kamper med tre seire, var Henrik klar for bronsefinale mot Botond Koncz (ROM). -Jeg var utrolig nært seier i denne kampen og dette var min beste kamp i dag, forteller Henrik. Etter tre og et halvt minutt gikk likevel seieren til Koncz og Henrik kom dermed på en respektabel 5.-plass. Det har ikke løsnet helt for Henrik i europacupstevnene tidligere i sommer, og det har derfor vært noe usikkert med EM-deltakelsen i Østerrike i slutten av september. -Jeg fikk beskjed i dag om at jeg er tatt ut til EM, forteller en glad Henrik Reitan. Madelene Rubinstein var den andre norske deltakeren i Romania i helga, og hun gjorde ikke dårligere enn at hun slo til med en sterk bronse.