GULL OG SØLV TIL HENRIK REITAN I SWOP

Det ble gull i åpen klasse og sølv i -100 kg til Henrik Reitan i Swedish Open i Stockholm lørdag 26.9. Henrik gikk i U21 og stevnet gjaldt også U18. Det var fem deltakere i -100 kg med representanter fra Sverige, Nederland, Tyskland og Finland. Henrik forteller at det var greit nivå på konkurrentene, men at det egentlig bare var Emil Mattsson (Sverige) som var noe å frykte. Og det ble Mattsson som stod i veien for gullet for Henrik. Etter tre minutter seiret Mattsson med ippon. I åpen klasse gikk det imidlertid strake veien fram mot gull for Henrik. Dette må være fin oppkjøring til neste helg, da han deltar i europacup for senior i Tampere i Finland. Totalt ble det 3 gull, 5 sølv og  2 bronse til Norge. Resultater

Swedish Open gikk i Stockholm.
Swedish Open gikk i Stockholm.