GOD OPPSLUTNING OM INNHERREDSTREFFET

Innherredstreffet 2 lørdag 7.11. samlet omtrent 85 deltakere. IL Stålkameratene Judo var den mest langveisfarende klubben. Ellers var Namsos JC, Nidaros JK, Trondheim JKw og Levanger JK representert. Resultatbørsen viser at Levanger JK ble beste klubb når man summerer alle klasser fra U11 og oppover til U18, mens Namsos ble beste klubb hvis man bare teller U15 og U18. Innherredstreffet er et intimt og hyggelig stevne, etter vår oppfatning. Det er mye ekte idrettsglede å spore, enten det gjelder 9-åringen på matta eller besteforeldrene som publikummere. På det meste var det over 150 mennesker i EiendomsMegler 1-hallen. Nytt av i år var at stevnet ble streamet. Tommy Leonhardsen er mannen bak dette, og han har i lengre tid jobbet med prosjektet. Streaminga var integrert med stevneprogrammet Judoshiai, slik at opplysninger om utøvernavn, skåringer, neste kamp osv. var tilgjengelig i skjermbildet. Planen er at løsningen med streaming skal være optimalisert til NM på Levanger i mars 2016. Streaminga fra dagens stevne kommer til å bli redigert og lagt ut her på hjemmesida.

Levanger Judoklubbs superstjerner i U11 og 11.
Levanger Judoklubbs superstjerner i U11 og 13.
Noen av Levanger Judoklubbs flotte deltakere i U15 og U18.
Noen av Levanger Judoklubbs flotte deltakere i U15 og U18.

RESULTATER U15 OG U18

U15J-36 (2)

 1. Elise BJØRÅS Levanger Jk
 2. Oda MEIER Namsos JC

U15J-57 (3)

 1. Emmeli ERTZAAS Levanger Jk
 2. Selma Elise SORTLAND Nidaros Jk

U15G-50 (3)

 1. Morten REIN Nidaros Jk
 2. Jonas KRYMSKI IL Stålkam. Judo

U15G-55 (6)

 1. Erlend SANDNES Namsos JC
 2. Iver HILDRUM Namsos JC
 3. Sander NÆSSAN Levanger Jk

U15G-66 (4)

 1. Hans Olav KAMMEN Namsos JC
 2. Thomas WIKDAHL Levanger Jk
 3. Jonas K GUTTORMSEN IL Stålkam. Judo

U18J-57 (4)

 1. Tora KRISTOFFERSEN Namsos JC
 2. Emmeli ERTZAAS Levanger Jk
 3. Stina AAR ANDERSEN Namsos JC

U18G-66 (4)

 1. Hans Olav KAMMEN Namsos JC
 2. OddBjørnar HAUGEN Namsos JC
 3. Jonas LEONHARDSEN Levanger Jk

U18G+90 (4)

 1. Lavrans LYSNE-NESS Levanger Jk
 2. Markus LEONHARDSEN Levanger Jk
 3. Magnus FINNANGER Namsos JC