JULEAVSLUTNING OG TREKNING I LOTTERIET

Levanger Judoklubb har antageligvis verdens beste loddselgere. Julelotteriet er populært blant våre yngste medlemmer, og torsdag 17.12. var det trekning. I tillegg til trekning av 10 premier i lotteriet, ble de flinke loddselgerne premiert. Beste loddselgere var William Brækkan og Ingrid Sundby med 200 solgte lodd. For dette fikk de en fin gavepremie. I tillegg til William og Ingrid var det mange flere som fikk sine gavepremier for innsatsen. Men før loddtrekninga var det fellestrening, med varierte øvelser og oppgaver. Innsatsen var stor, og det var mange svette ansikter da det hele var over. Til slutt ble høstens siste trening feiret med pepperkaker og gløgg. For den som vil trene i jula, blir det trening med Henrik Reitan tirsdag 22.12. kl 1800-1930 og søndag 27.12. kl 1400-1530. Treningene er åpne for alle, fra knøtt til veteran.

Mange som vil være med og trekke ut vinnerlodd.
Mange som vil være med og trekke ut vinnerlodd.

Vinnere i julelotteriet:

  1. premie: Sturla Ertsaas
  2. premie: Ingrid Ekren
  3. premie: Bine Anette Skjervold
  4. premie: Ane Nyberg
  5. premie: Anne M. Røyert
  6. premie: Bjørn Olav Brenden
  7. premie: Britt Else Thodesen
  8. premie: Julianne Fiborg
  9. premie: Johnny Lund
  10. premie: Kjell Otto Haugan