TRENINGSGLEDE OG TRENINGSIVER

I en judoklubb er det slik at det er ulike grunner til at man trener. Noen synes det sosiale er viktigst, andre liker teknikktrening mens andre igjen synes det å delta på konkurranser er mest spennende. For den som konkurrerer, er det selvsagt målet å gjøre det så bra som mulig. Skal man vinne kamper, må man trene hardere og bedre enn konkurrentene. I Levanger Judoklubb har vi medlemmer i hele spekteret. For ungdom, junior og senior er det tilbud om trening mandag, tirsdag og torsdag kl 1900. I vårsesongen er det både NM (5.-6.3.) og norgescup (23.4.) i Levanger, i tillegg til en rekke stevner andre steder. Klubben stiller med gode trenere og lokaler. Resten er opp til deg!

Trening mandag 1.2.: Lars Erik Bjørås viser drop kata guruma.
Trening mandag 1.2.: Lars Erik Bjørås viser drop kata guruma.