KONGEPOKAL TIL BOLANDER OG HERMANSEN

NM senior ble avviklet i Levangerhallen lørdag 5.3. med 93 startende. Det var satt opp kongepokaler i åpen klasse damer -63 kg og åpen klasse senior -73 kg. Her ble det Cecilie Bolander, Ippon JK, og Herman Hermansen, Sandnes JK, som sikret seg hver sin pokal. Ippon JK ble beste klubb sammenlagt med fire gull, etterfulgt av Oslo JK med tre og Fredrikstad KSK med ett. Arrangørklubben Levanger stilte med utøverne Lars Erik Bjørås (-66), Ola Løvrød (-81) og Robert Vingsnes (-81), men disse måtte finne seg i å bli uplassert i stevnet. Henrik Reitan (-100) var syk og måtte derfor stå over NM. Søndag 6.3. går kampene for U15, U18 og U21, og da får vi se om arrangørklubben klarer å hevde seg i medaljekampen.
Resultater
Videoopptak NM senior 5.3.2016
http://www.judobilder.org/2016/2016-NM-Senior/

SenHÅpen-73: Gull og kongepokal til Herman Hermansen, sølv til Geir Bjerknes og bronse til Eulicer Perez og Linus Vinje.
SenHÅpen-73: Gull og kongepokal til Herman Hermansen, sølv til Geir Bjerknes og bronse til Eulicer Perez og Linus Vinje.
SenDÅpen-63: Gull og kongepokal til Cecilie Bolander, sølv til Madelene Rubinstein og bronse til Veronica Kristiansen og Rosa Alsgaard.
SenDÅpen-63: Gull og kongepokal til Cecilie Bolander, sølv til Madelene Rubinstein og bronse til Veronica Kristiansen og Rosa Alsgaard.