FØRSTE MØTE MED KIME NO KATA

Evelyn Gulstad Otlo og Femke Blankers har blitt nysgjerrige på kime no kata, og trener kataen flere ganger i uka. Torsdag 15.3. ble treninga deres avbrutt da de ble spurt om å steppe inn som vikartrenere for Alf Birger Rostad, som skulle på møte. – Vi slår to fluer i en smekk, og lærer barna litt av kime no kata, konkluderte Evelyn og Femke. Og det så ut til at barna satte pris på å møte en ny måte å trene judo på. Kata betyr form eller mønster, og går ut på at det er et visst antall teknikker som skal utføres etter et fastlagt mønster. Kime no kata inneholder selvforsvarsteknikker. Her kan du se en video med kime no kata.
(Artikkelen er korrigert – ved første oppslag stod det ju no kata, men det er kime no kata som er riktig)

Evelyn Gulstad Otlo (hvit) og Femke Blankers lærte bort ju no kata.
Evelyn Gulstad Otlo (hvit) og Femke Blankers lærte bort ju no kata.