BRONSE TIL HENRIK REITAN I EUROPACUP I SARAJEVO

Det ble en meget spennende dag for Henrik Reitan i europacup i Sarajevo lørdag 19.3. Belønningen kom i form av en meget respektabel bronse, etter at han først hadde kjempet seg fram til semifinale. Her møtte han svensken Emil Mattsson. Mattsson har vært en hard konkurrent gjennom karrieren for Henrik, men senest i europacup i Malaga i november i fjor tok Henrik sølv mens Mattsson måtte ta til takke med en 7.-plass. Henrik forteller dette fra semifinalen  mot Mattsson: – Kampen startet jevnt. Etterhvert fant jeg rytmen og tok ledelsen på en uchi-mata etter 2 minutter. Videre ble jeg mer og mer stresset, og angrep til slutt i en posisjon der jeg burde vært avventende. – På tide å lære nå, skal ikke tape mot han igjen, avslutter Henrik.
Landslagstrener Anders Dahlin gir Henrik skryt for prestasjonen i dag. – Henrik kjørte på riktigt bra idag i sin tredje europacup for senior. Det ble også den tredje medaljen på like mange forsøk, veldig bra gjort. Grattis Henrik til en bra jobb! skriver Dahlin på NJFs Facebookside. Nå drar Henrik hjem til Levanger og deretter til Åre på påskeferie. Om to uker venter en ny europacup i Zagreb.

-100 kg. Bronse til Henrik Reitan. Gull til Emil Mattsson (SWE), sølv til Renato Omboli (HUN) og bronse til Igor Spasojevic (SLO)
-100 kg. Bronse til Henrik Reitan. Gull til Emil Mattsson (SWE), sølv til Renato Omboli (HUN) og bronse til Igor Spasojevic (SLO)