Vellykket lagstevne 2. april

Hele 40 påmeldte troppet opp til Levanger Judoklubb sitt lagstevne 2. april. Med stevnestart kl 10:00 ble stevnet gjennomført på ett kampareal uten større problemer, og var ferdig kl 14:15.

 

Dyrenavn
De førti påmeldte fra Levanger judoklubb, Nidaros Judoklubb, Namsos Judo Club og Trondheim Judokwai ble delt inn i to grupper, primært ut fra alder, men også litt ut fra stevne-erfaring. Smådyrene besto av gruppene: Mår, Ekorn. Ilder, Røyskatt og Snømus. Stordyrene besto av gruppene: Elg, Rein, Moskus, Hjort og Rådyr. Det var kun en nybegynner fra U18 påmeldt, og ingen junior eller seniorer, så dette ble nesten et rent barnestevne. Ut fra dette ble det totalt åtti kamper, fordelt på lagene.

1-DSC_0005
Namsos judoklubb sin maskot måtte være med!

Annerledes
Lagstevner er en annerledes og spennende opplevelse, og blant de førti som møtte opp var stemningen høy, og smilene satt løst mens de ventet på tur. Når utøverne satt på benken og ventet på sin kamp sitret derimot spenningen, og utøverne ga alt i kampene sine.

Fersk
Vanlige stevner gjennomfører Levanger Judoklubb ved hjelp av programmet Judoshiai, men støtten for lagstevner er fersk i det programmet. Vi gjennomførte derfor dette stevnet på «gammelmåten» ved hjelp av skjema fra judo.no. Evelyn G. Otlo tok på seg ansvaret for scoreboard og notering av resultater. Dommergruppa besto av søstrene Ragnhild og Ingebjørg Holbø, med Levanger Judoklubb sin nyvalgte leder Tore Brenne som hoveddommer.

4-DSC_0016
Topp innsats fra små og store

Resultater
I et barnestevne som dette er ikke resultatene så viktige; det er opplevelsen av samhold og erfaringen fra denne typen stevne som teller.
Tilbakemeldingen fra utøvere og foresatte var gode, men vi fikk forslag om å gjennomføre premieutdeling for de minste før gruppene for de større skulle gå i gang. Dette er noe vi tar med i vurderingen mot neste stevne av denne typen.

Alt i alt endte dette som en vellykket lørdag formiddag i Eiendomsmegler1-hallen på Frol i Levanger.