Region Midt sin andre regionsamling

Mandag 06.06.16 hadde vi vår andre Regionssamling i Sone Midt.

Nok en gang var det knallvær i Trøndelag og det stilte nesten 35 deltakere fra Namsos, Nidaros, Trondheim og Levanger. Treningen ble ledet av regionstrener Johnny Roaldseth med god bistand fra Fredrikke Roaldset og Snorre Johansen.

IMG_3251

Kveldens trening fulgte opp forrige samlings teknikker (og landslagstrener Mike Newtons filosofi): store forover-teknikker. Det ble trent på Uchi Mata og Seoi Nage, samt enkelte snuinger, både fra benk og fra liggende. Etterpå ble det noen runder med randori, både tachi waza og ne waza.

 

Etter en varm økt fra 18:30-20:30, dusjing var det felles kveldsmat, før alle kjørte hvert til sitt. Alle var enige om at dette var en fin avslutning på sesongen, og en god oppkjøring til Bodø Barentscup i judo til helga for de som skal dit.

Neste trening er 22.08.16 til samme tid. Velkommen tilbake!