HMS-pott til Levanger Judoklubb

38 000 HMS-kroner overrakt til frivillige organisasjoner

Gode HMS-resultater andre kvartal 2016 gir nesten full utbetaling på HMS insentivprogrammet, som er inngått mellom Statoil og Kværner for å stimulere til økt HMS-innsats i Johan Sverdrup-prosjektet. Fem Kværner-ansatte som har bidratt til god HMS fikk dele ut penger.

I løpet av perioden april til juni i år ble fem Kværner-ansatte trukket ut til å velge hver sin organisasjon å gi bort penger til. Premiene ble overrakt til representanter for mottakerne ved en markering i Verdal 1. juli. Gode resultat premieres med månedlige utbetalinger på inntil 30 000 kroner. Pengene som utløses ved måloppnåelse fordeles slik at halvparten går til enkeltpersoner i Kværner, og den andre halvparten videre til ikke-kommersielle organisasjoner. Vinnerne trekkes tilfeldig blant ansatte som har bidratt til HMS-arbeidet ved å rapportere om observasjoner og saker innen helse, miljø og sikkerhet.

Levanger Judoklubb (kr 7 500) ble valgt som premiemottaker av Ragnar Norum.

Bilde til venstre: Bak fra venstre: Kenneth Hernes, Robert Kolstad, Ragnar Norum, Trond Lorås (Statoil), Arve Nøstvold, og Lennart Nordberg. Foran fra venstre. Frank Ingvaldsen (Verdal Motorsportsenter), Åge Arnold Haugan (Stiklestad IL), Tore Brenne (Levanger Judoklubb) og Oddvar Skjerve (Skogn IL)
Til høyre viser Tore Brenne og Ragnar Norum fram premien i Eiendomsmegler1-hallen.