Vestlandscup 2016, Sandnes 22.10.2016

LJK stilte med 4 utøvere på årets siste Norgescup-stevne

Først ut var Elise Bjørås i U15 / -40 kg. Elise gikk som vanlig hardt og uredd til verket. Elise venter ikke på motstanderen men liker best å angripe selv. Etter knepent tap mot gullvinneren ble det en flott 2 plass denne gang.

Emmeli Ertzsaas i U15 / -63 kg var neste jente på matta. Emmeli viste nok en gang hvem som er best i landet i hennes klasse. Emmeli knuste all motstand og tok nok en flott gullmedalje. Sander Næssan og Mathias Eriksen stilte begge i U15 / -60 kg. Dette er en virkelig tøff klasse med mange gode utøvere. Mathias vant sin første kamp på overbevisende måte og vi hadde virkelig tro på en god plassering for han i Sandnes. Mathias var litt uheldig i sine neste kamper men endte opp på en god 7 plass.

fra judobilder.org

Sander derimot hadde virkelig dagen. Etter walk-over i første gjorde han 2 solide kamper som han vant på flotte kast etter kort tid. I finalen møtte han en annen av favorittene fra Oslo som dessverre stakk av med gullet denne gang. Sølv til Sander er vi veldig godt fornøyd med. Dette var årets siste Norges Cup stevne og uoffisielt tyder mye på at vi i Levanger Judoklubb kan få flere klassevinnere og gode plasseringer sammenlagt.

Coach og trener på turen var Lars Erik Bjørås. Reiseleder var Per Anders Eriksen.
I tillegg var Ingebjørn Holbo med som dommer.

Neste sjanse for å se våre gode utøvere er under Innherredstreffet lørdag 5 nov. i vår egen hall Eiendomsmegler 1 Hallen.

Vår desidert beste utøver i senior, Henrik Reitan, forbereder seg til U23 EM i Tel Aviv fra 11 – 12 november. Internasjonalt er judo en virkelig stor idrett hvor det å hevde seg i toppen slik Henrik gjør er helt fantastisk. Henrik er også ett stort forbilde for alle våre unge både på og utenfor matta.

Resultater

  • U15/-40: 2) Elise Bjørås
  • U15/-63: 1) Emmeli Ertzsaas
  • U15/-60: 1) Sander Næssan
  • U15/-60: 7) Mathias Eriksen

 

image-1

Kult på tur