Judo masterclass gjennomført

Levanger Judoklubb sin store sønn Henrik Reitan gjennomførte «Masterclass i judo» på Eiendomsmegler 1-hallen på Frol lørdag 3 desember. Henrik er landslagutøver, og er med i Norges Judoforbund sitt «Lei en landslagutøver»-program.

I denne samlingen la Reitan mye fokus på grep og grepsteknikk «Grepping», noe som var et nyttig område å gå spesielt inn på for våre judoka.

Totalt var det over 20 deltakere innom matten fra både Levanger Judoklubb og Namsos Judo Club. Treningssamlingen ble gjennomført over 3 økter a’ 2 timer hver. Med denne syklusen var det tid for utøverne å ta seg inn igjen mellom øktene, samt tid til sosialisering med gruppa. Allikevel var de godt slitne etter en krevende dag når det hele var over.

Familien Ertzaas stilt med middag mellom andre og tredje økt. Levanger Judoklubb takker alle for en flott innsats, og vi ønsker å rette en stor takk til Henrik, som klarte å legge opp til gode og interessante økter.

 

Levanger Judoklubb er stolt og fornøyd av å kunne være med å bidra til Reitan og Norges Judoforbund sin satsing mot OL i 2020.