830-cup, Kongsberg 11 mars 2017

Fredag 10 mars kl 13:00 la en stor delegasjon av judoka fra Levanger Judoklubb på vei mot Kongsberg. I en innleid 19-seters minibuss, med Håvard Næssan og Morten Sand bak rattet var det effektive sjåfører som tok oss sørover.

Utøverne

Truppen besto av:
Vilde Helene Brenne
Sander Næssan
Jonas Levi Leonhardsen
Lukas Leonhardsen
Emmeli Ertzaas
Mathias Eriksen
Ole Johan Otlo
Elise Bjørås
Oliver Sand
Lavrans Lysne-Ness
Ragnhild Holbø
Gunnar Andre Skaanes

Lagleder Thor Holbø og foreldrene Tove Næssan og Tommy Leonhardsen var også med på bussen. Per Anders Eriksen og Tore Brenne steg på ved Gardermoen, og så gikk turen den siste biten frem til Kongsberg.

Stevnet kom i gang til planlagt tid, og våre utøvere gikk gode kamper. Til slutt sto Levanger Judoklubb igjen med fire sølv, og en gullmedalje. Sjekk http://live.judo.no/ for resultatliste. Du kan også se kampene i opptak der.

Norgescup-medaljer

Etter premieutdelingen var det tid for offisiell utdeling av medaljer til vinnerne av Norgescupen 2016. Her gjorde Region Midt det svært sterkt.
Fire ungdomsutøvere fra Levanger JK sto igjen som klassevinnere da resultatene fra årets norgescup i judo ble bekjentgjort.
Emmeli Ertzaas (13) ble totalvinner i U15 Jenter, dvs. høyeste poengsum av alle, uansett vektklasse. Hun ble da selvfølgelig også klassevinner i U15J-63 kg. De tre øvrige klassevinnere fra LJK var Elise Bjørås (12) i U15J-40 kg, Jonas Levi Leonhardsen (17) i U15G-66 kg, og Lavrans Lysne-Ness i U18G-90 kg.
Sander Næssan (13) fikk 2. plass sammenlagt i U15G-55 kg, Markus Leonhardsen (16) det samme i U18G+90 kg.

Fornøyd

Det var en fornøyd tropp som satte seg på bussen hjemover, og etter en kort rast på McDonalds på Gardermoen ble det veldig stille i bussen de siste førti milene hjem til Levanger.