Innherredstreffet I – 2017

Lørdag 18 mars 2017 gikk det første av våre to årlige lavterskelstevner, Innherredstreffet I, av stabelen i vår egen hall, EiendomsMegler-1 hallen, på Frol, Levanger.

Det var hele 105 påmeldte, og ikke mindre enn 60 av disse var i barneklassene. Fra Levanger Judoklubb deltok 42 judoka, halvparten av dem barn. Fra Namsos Judo Club kom det 28, Nidaros judoklubb 11, Trondheim Judokwai 16, IL Nor 2 & Trondheim Ju Jitsuklubb stilte med 1.

Dette var det første stevnet i Judokarusell Midt. De utøverne som får med seg fire av fem stevner i Judokarusellen får en flott pokal. Det neste stevnet i karusellen er på Sandstad, Hitra 20. mai. Til høsten er det 3 stevner; 2 i Trondheim og 1 i Ålesund. Karusellen inkluderer U11, U13, U15 og U18.
Det var en hektisk formiddag i judohallen, men fremdriften fulgte stevneplanen bra. Publikum viste godt engasjement gjennom hele stevnet. Avslutningsvis ble det kjørt Ne-Waza-konkurranse, noe som er ganske nytt for oss. Dette var populært blant deltakerne, og ser ut til å være noe som har kommet for å bli i våre lokale stevner.
Stevnekomiteen takker alle som på forskjellig vis gjorde stevnegjennomføringen mulig. Vi ønsker å rette en takk til de som hjalp til i sekretariatet, i kiosken, som førstehjelp, dommere, lagledere, samt riggere og ryddere. Kiosken er veldig viktig for klubben, og vi retter en stor takk til foreldre og foresatte for bidrag til kiosken, påsmurt eller bakt.
En spesiell takk rettes til Frank-Espen Kristoffersen, Namsos Judo Club for assistanse med dataprogrammet vi bruker for å gjennomføre stevner, Judoshiai.