Aktivitetsdag i Judohallen

Fredag 24. november var det planleggingsdag i skolen, og Levanger Judoklubb inviterte til aktivitetsdag i Judohallen. Hele 62 barn ble påmeldt, kun halvparten hadde noen tilknytning til Levanger Judoklubb fra før. Det var altså mange nye som fikk prøvd seg på litt judo, samt teste ut egne grenser og muligheter i vår flotte hall.

Aktivitetsdagen ble leder av Tore Brenne, som er mangeårig Knøttejudo-trener, og leder for vår sommerskole. Tore er svært erfaren i å håndtere barn i fri dressur, og konklusjonen etter fredagen er at dette kan han virkelig.

Dagen startet med et utvalg leker og aktiviteter, med fokus på lokale variasjoner på «Mesternes Mester» type utfordringer. Videre var det innebandy, bordtennis, kanonball og mye, mye mer. Armbrøst-konkurranse, ledet av Markus & Martin var veldig populært. Ellers var det virkelig flott å se hvordan barna tok til seg judo-øvelsene på matta.

Medbrakt lunsj ble etterhvert inntatt, og ble et velkomment avbrekk i en aktiv dag:

 

Her ser dere barna i noen av aktivitetene:

Noen bilder fra dagen:

Våre konkurranse-ungdom var innom i avtalte perioder og hjalp til. Litt ekstra skryt må gå til Runa Bjørkmann og brødrene Markus & Lukas Leonhardsen, for deres solide innsats gjennom hele dagen. Trener for Brazilian Jiu-Jitsu, Martin Hynne, viste seg også å ha et svært godt lag med barna, og hans blide åsyn var til stor inspirasjon for de små.

Det var svette, slitne og fornøyde barn som ble hentet av foreldrene kl 15 fredag ettermiddag, og flere av dem var så innstilte på å prøve judo at de ville kjøpe judodrakt med en gang. Vi håper å se mange av dem tilbake i judohallen snart.