AVSLUTNING OG GRILLING

Torsdag 27.5. var sesongens siste trening for partiet for 4.-7. klasse. Først var det 30 minutter med leik og judo, så var det ut i sola for å spise grillpølse og drikke saft. Så var det tid for å premiere godt treningsoppmøte. Det har vært jevnt og god oppmøte på treningene siden man fikk begynne på i slutten av januar, etter en måneds koronastenging. Totalt har det vært 31 treninger i perioden, og Alexander Kjesbu og Sindre Nordholmen hadde møtt på hele 30 treninger! På neste plassering var det tre stykker med 28 treninger: Eline Fosslund, Jonas Matberg og Linus Fredin. Disse fem ble belønnet med hver sin pokal. Etter disse plasseringene var det 23 oppmøter som var registrert. Samtlige frammøtte ble premiert med hver sin pose Freia Non Stop, og kanskje var det ikke tilfeldig at et godteri med dette navnet ble delt ut. Nå ønsker vi alle sammen en god ferie, og så møtes vi til sommerskole 9.-13.8. Påmeldingsinfo kommer i neste uke her på hjemmesida.

Alexander Kjesbu og Sindre Nordholmen (ikke på dette bildet) hadde møtt på hele 30 av 31 treninger!