SOMMERSKOLEN DAG 4

Selv om det er lange dager med fysisk aktivitet på sommerskolen, var det full innsats i siste økt på den fjerde dagen med sommerskole. Det var koka-randori som stod på programmet. For den uinnvidde kan vi forklare at dette er judokamper etter prinsippet at vinneren blir stående, klar til å ta i mot en ny utfordrer. Det var imponerende at de som ikke har trent judo i mer enn fire dager klarte dette så bra.

Tidligere på dagen fikk vi besøk av tryllekunstneren Edgar Alstad, og denne forestillinga gikk rett hjem, til de voksne så vel som de unge. Før dette var det besøk på stadionparken for 1.-3. klasse, og besøk på aktivitetsparken ved Levanger ungdomsskole for 4.-7. klasse.

I morgen er det siste dag på sommerskolen, og vi må minne foreldre, trenere og andre som kjører bil om at alle må parkere på Leirabanen. Barnehagen disponerer parkeringa ved hallen på dagtid.