SOMMERSKOLEN DAG 5

Med ti judotreninger på ei uke blir det merkbar framgang på teknikker og kampferdigheter. Fredag 13.8. var vi kommet til femte og siste dag på sommerskolen, og i første judoøkt ble det brukt mye tid på kamper, både stående og nede på bakken. Det var stor kampglød å spore, samtidig som det var tydelig at barna hadde forstått hvor viktig det er å ta hensyn til motstanderen: Ingen skal være redd for å bli kastet.

Tidsrommet mellom judoøktene ble brukt til Mesternes mester på plena utenfor hallen. Aktivitetene var hinderløypa «kronidioten», det var øksekast og ballsjonglering. Alle fikk prøvd seg på en innledende runde, og det hele ble avsluttet med finaler. Etter finalene var det tid for å spise grillmat. Hele uka har vi hatt verdifull hjelp på kjøkkenet av foreldre, og i dag var det grilling for 70 personer som tok mye av kreftene. Takk for hjelpa!

Sommerskolen ble avsluttet med utdeling av pokaler og gruppebilde. Takk for denne gangen, og så møtes mange av oss snart til ordinære treninger. Mer info om dette kommer snart.