ELISE BJØRÅS SAMMENLAGTVINNER I TO KLASSER I NORGESCUP 2021

Norges judoforbund har nå publisert de offisielle resultatene for norgescup 2021, og de viser at LJKs Elise Bjørås ble sammenlagtvinner i både U18 jenter og senior damer! Klubbvenninne Emmeli Ertzaas kom som nummer to blant sammenlagtvinnerne i senior damer. I klubbrangeringa kom Levanger Judoklubb som nummer to blant beste jente-/dameklubb, med Trondheim Judokwai som nummer en. I totaloversikten for klubber endte Levanger Judoklubb opp på femteplass, med Ippon Judoklubb nok en gang på førsteplass.

Koronaen har selvsagt gjort at det har vært redusert konkurranseaktivitet i 2021, slik at det var færre tellende stevner i NC enn tidligere. Det virker likevel som Elise Bjørås er på full fart framover, noe som vi også ser av at hun nylig som eneste jente ble tatt ut til utviklingsgruppe for U21/senior.

Les mer om norgescup hos NJF

Elise Bjørås, dobbelt sammenlagtvinner i NC.