SPENNENDE NINJATRENING

Torsdag 17.2. foregikk det ei trening litt utenom det vanlige i Eiendomsmegler 1-hallen. Det var trener Ole Christian Langfjæran som hadde tatt initiativ til det som ble kalt ninjatrening. Innledningsvis fortalte Ole Christian litt om hva en ninja egentlig var. Ninja var leiesoldater eller snikagenter i Japan i middelalderen, og ninja oversettes med «den som er skjult» eller «den som utholder». Barna hadde mange spørsmål om ninjaer, og mange visste en del fra før. Ole Christian konkluderte med at ninja strengt tatt ikke har noe med judo å gjøre, annet enn at det kommer fra Japan, men at det gikk an å lage ei treningsøkt inspirert av ninjaenes gode egenskaper til å ta seg fram under krevende forhold. Innsatsen var på topp, og det var god underholdning for familiemedlemmer som var publikum. I vinterferien er det treningsfri, så gleder vi oss til å møtes på matta igjen etterpå.