SOMMERSKOLEN DAG 1

Med 100 barn fra 1.-7. klasse og 20 trenere var det fullt opp i Eiendomsmegler 1-hallen mandag 8.8. Sommerskolens første dag startet med gruppeinndeling og utlevering av judodrakter. Så var det klart for ei felles treningsøkt for alle 100 på matta. Hver dag er det uteaktivitet midt på dagen, og i dag var det Leirabanen som var arenaen. Her var det først litt frileik, og etterpå var det skattejakt, der det gikk ut på å finne judobelter i ulike farger, som var gjemt bort på de underligste steder. Det aller gjeveste var selvsagt å finne det svarte beltet. Alle beltene ble funnet til slutt, gult, oransje, grønt, blått, brunt og svart. Så var det litt tvekamp med tautrekking, før turen gikk tilbake til judohallen for dagen siste økt. Nå håper vi alle sammen slapper av og hviler seg slik at de er klar til dyst i morgen.

Takk til våre støttespillere.

 

 

 

 

En tanke om “SOMMERSKOLEN DAG 1

Kommentarer er stengt.