SOMMERSKOLEN DAG 2

Tirsdag 9.8. var vi kommet fram til dag 2 på sommerskolen. De fleste kjente det nok på kroppen at det hadde vært en strabasiøs dag i forveien. Men etter litt oppvarming blir man fort klar for ei ny judoøkt. Det ble noen flere teknikker å lære i dag, både kast og holdetak, og små treningskamper ble det også satt av tid til. Økta midt på dagen var satt av til aktiviteter på stadionparken. Her er det en fin skatebane, men det er også mange andre aktiviteter. En av de mer kreative aktivitetene går på det å tegne med kritt på asfalten og eller belegningssteinen. Før den siste judoøkta ble det delt ut T-skjorter til alle sammen. Skjortene har påtrykk som forteller at Levanger Judoklubb fyller 50 år i år.

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

 

En tanke om “SOMMERSKOLEN DAG 2

Kommentarer er stengt.