SOMMERSKOLEN DAG 3

Onsdag 10.8. har vi passert halvveis i sommerskoleuka, og rutinene begynner å sitte nå. Ombytting til og fra judodrakt går greit, belteknuten er likevel litt vanskelig for mange. Det gjøres små og store framskritt med det judotekniske, og de som har møtt judo for første gang, begynner å forstå hva sporten går ut på: Å være smart og lure motstanderen ut av balanse, enten det er stående kamp eller bakkekamp. 1.-3. klasse var på gårdsbesøk på Lykkens Prøve, er her fikk man møte kattunger, høner, påfugl, kaniner, geiter, ponnier og hest. 4.-7. klasse var på Moan og prøvde boblefotball. Her ble det litt for lite tid til at alle fikk prøvd seg, men trøsten er at det blir ny sjanse på fredag. Før dagens siste judoøkt var det trylleshow med Edgar Alstad, og det var mange ivrige hender i været da han ba om frivillige til å komme på scenen. Torsdag går turen til Tromsdalen, og det er fint å ha med hodelykt eller lykt, og gjerne vanntette sko eller støvler.

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

En tanke om “SOMMERSKOLEN DAG 3

Kommentarer er stengt.