SOMMERSKOLEN DAG 5

Alt har en ende, det gjelder sommerskolen også. Fredag 12.8. var vi kommet til veis ende. Dagens første judoøkt viste at deltakerne har lært mye på ei uke. Ikke bare har de lært seg mange judoteknikker og det å gå treningskamper, men de har også lært seg at det viktigste på judomatta er å være snill og hjelpe andre. Hjelper man andre, hjelper man også seg selv til å bli en god judoutøver. Midt på dagen gikk turen til nærmiljøanlegget ved Levanger ungdomsskole. Her gikk det på boblefotball og mange andre morsomme aktiviteter. Tilbake i hallen igjen var det klart for den tiende og siste judoøkta denne uka. Her var det ei fellesøkt med alle 100 deltakerne på matta. Etterpå gikk turen til uteområdet ved hallen, med grilling og tautrekking. Helt til slutt ble det delt ut pokaler og gruppebilder. Vi vil takke alle sammen som har bidratt til ei hyggelig uke i Eiendomsmegler 1-hallen. Det gjelder alt fra deltakerne til medhjelpere med smått og stort. Så ønsker vi velkommen til ny sommerskole neste år. Vi ønsker også velkommen til ordinær trening, med oppstart seinere i august og september (knøtt). Datoer for oppstart blir annonsert her i løpet av et par dager.
iLevanger Sommerskole – Det artigste er å møte folk og å få nye venner

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

 

 

 

En tanke om “SOMMERSKOLEN DAG 5

Kommentarer er stengt.