Velkommen til ny sesong!

Nå er sommerferie og judo sommerskolen over, og vi er klare til å starte på med treninger igjen! Her følger en kort informasjon om partiene og oppstarten deres.

Nybegynner judo (4. -7. klasse) tir/tor kl 18-19

Oppstart er tirsdag 23. august. Nybegynner judo lærer barna de fundamentale egenskapene i judo. Ved slutten av partiet vil barna være gradert til gult belte. Nytt av året er at treningstiden er flyttet frem fra kl 17 til 18, samtidig med videregående (4.-7. klasse). Hovedtrener er Ole Christian Langfjæran (1. dan)

Og husk, det er alltid gratis 2 ukers prøvetid!

Videregående judo (4.-7. klasse) tir/tor kl 18-19

Oppstart er tirsdag 23. august. Dette er for de som har fullført nybegynnerpartiet og har gult, eller høyere, belte. Hovedtrenere er Snorre Johansen (4. dan) og Alf Birger Rostad (6. dan)

Ungdom/junior/senior (8. klasse -) tir/tor kl 19-2030

Oppstart tirsdag 16. august. Dette er for utøvere f.o.m. 14 år. Dette er for nybegynnere og viderekommende. Hovedmålet er å ha det gøy med judo og for noen utvikle seg mot svart belte i judo. Hovedtrenere er Håvard Thorsø Johansen (2. dan) og Sander Næssan (1. kyu)

Knøttejudo (født 2017 eller 2018) man kl 17-18

Oppstart mandag 5. september. Knøttejudo er morsomme aktiviteter for de minste. Her er ikke hovedfokuset å lære judo, men heller lære seg motorikk, konsentrasjon og samhandling. Hovedtrener er Tore Brenne (2. dan). Ta kontakt på e-post til Tore Brenne (torebrenne@hotmail.com) for påmelding.

Knøttejudo (født 2016, 2015 eller 2014) man kl 18-19

Oppstart mandag 5. september. Samme som det andre knøttepartiet, bare at barna er i skolealder. Hovedtrener er Evelyn Gulstad Otlo (2. kyu). Ta kontakt på e-post til Tore Brenne (torebrenne@hotmail.com) for påmelding.