FLOTT NAGE NO KATA- SAMLING PÅ LEVANGER

Lørdag 24.9. ble det avholdt nage no kata-samling i Eiendomsmegler 1-hallen. Klubbene i Judoregion Midt er heldige som har instruktører med kata som spesialfelt. Kanskje bidrar dette til at vi får flere med svart om ikke alt for lenge. Her kan dere lese hva Jan Ove Rein skrev på Facebook etter samlinga:

«En liten, men flink gjeng var samlet til Nage no kata samling på Levanger i dag. Her fikk de en innføring de 15 kastteknikkene som utgjør denne kataen, som også er en del av pensumet til svart belte 1. Dan. Flott innsats fra Oda og Sondre fra Namsos, Sander og Marius fra Levanger og Bernt og Rune fra Judokwaien. Instruktører var Jan Ove og Farhad fra Nidaros.»

 

God stemning blant deltakere og instruktører.
Nage no kata består av 15 kasteteknikker.