TOPP INNSATS PÅ KLUBBSTEVNET

Torsdag 29.9. hadde nær 30 spente 4.-7.-klassinger møtt fram for å delta på klubbstevne i Eiendomsmegler 1-hallen. Noen av disse er nærmest for veteraner å regne, med mange stevnedeltakelser bak seg, mens andre fikk sitt aller første møte med konkurransejudo. Familie og venner hadde møtt fram som publikum, og det var mange fine teknikker å se på matta. Kiosksalget gikk strålende, og da er mye av hensikten med klubbstevnet oppnådd: Å ha det hyggelig sammen i dojoen. Det var første gang klubben brukte stevneprogrammet Smoothcomp. Det gikk litt i rykk og napp i starten, men etter hvert ble det god flyt i stevnet. Nå ser vi fram mot landsstevne for U16 i Trønderhallen 15.10. Neste lokale stevne som gjelder alle aldersklasser, fra barn til senior, er Innherredstreffet lørdag 26.11. i Eiendomsmegler 1-hallen.

Velfortjente medaljer til flinke deltakere.