TØFFE TAK OG MEDALJE I NEDERLAND

Denne helga har tre av våre ungdommer deltatt i to store stevner i Nederland. Lørdag 8.10. var det BUSHi Open i Arnhem som gikk av stabelen, og søndag 9.10. stod Open Alkmaars Judo tournament for tur. Dette er store stevner med så mye som 500 deltakere, men like fullt gikk Pernille Ertzaas (16) hen og tok bronse i U18 -63 i Alkmaar. Reiseleder Anne Marit Ertzaas forteller engasjert at Marius Sundby (14) og Torjus Ertzaas (15) gikk sterke kamper begge dager. I BUSHi Open fikk de to kamper hver, før de gikk ut av cupsystemet. I Alkmaar var Marius i dag nær en seier, og dette var spennende for reisefølget. Torjus gikk 6 kamper i dag, og vant en. – Mye bra judo! avslutter Anne Marit. Lina Bjørås (16) har hatt en lengre sykdomsperiode, og hadde derfor turiststatus i Nederland.

 

To stevner i Nederland. F.v.: Marius Sundby, Pernille Ertzaas og Torjus Ertzaas. Foran: Lina Bjørås.
Bronse til Pernille Ertzaas i U18 -63 i Alkmaar.