LANDSSTEVNE U16 VEL OVERSTÅTT

15 klubber var representert i landsstevne U16 lørdag 15.10., med til sammen 60 deltakere. Det var mange fine kamper å se i Trønderhallen, og det er ingen tvil om at trenes godt i denne aldersgruppa. Ippon Judoklubb var størst med 10 deltakere, fulgt hakk i hel av Trondheim Judokwai med 9 deltakere. Ippon Judoklubb ble også beste klubb med 3 gull, 2 sølv og 3 bronse, Trondheim Judokwai nummer to med 3 gull, 2 sølv og 1 bronse, og nummer tre ble NJJK med 1 gull, 1 sølv og 1 bronse. Premie for raskeste ippon jenter gikk til Selma Brovold (4 sek.) og for gutter til Brink Erlandsen-Sele (3 sek.). Premie for beste utøver jenter gikk til Selma Brovold og for gutter gikk premien til Nino Gubberud.

Arrangørklubben Levanger endte på en 5.-plass. Her var det Marius Sundby som tok gull i -75 kg, mens Robiel Biru tok bronse i -64 kg. Torjus Ertzaas deltok i -75 kg, men var ikke helt i slag, og lyktes ikke å oppnå plassering.

Eirik Lein Strand ble tildelt honorær 3. dan for langvarig  og sammensatt innsats i Levanger Judoklubb. Utmerkelsen ble delt ut av styremedlem i NJF, Tone Johannessen. Vi gratulerer!

Etter stevnet var det anledning til å besøke svømmehallen, med påfølgende pizzabuffet. Det så ut som om dette falt smakt for deltakerne.

Resultater finnes her

Lokalavisene skriver om landsstevne:

iLevanger Sport, Judo _ Marius tok gull – se bildene fra landsstevnet i Trønderhallen

Vant gull i prestisjefylt stevne_ – Heldig at jeg fikk det siste grepet – innherred.no

 

LJKs deltakere, f.v.: Marius Sundby, gull -75 kg, Robiel Biru, bronse -64 kg og Torjus Ertzaas, upl. -75 kg

 

Eirik Lein Strand ble tildelt honorær 3. dan. her overlevert av Tone Johannessen, styremedlem NJF.