TRENINGSSAMLING MED JANA SCHEFFOLD

Søndag 16.10. kl. 0900 var 45 ungdommer på plass på line-up for å trene under ledelse av Jana Scheffold. Jana er U18-koordinator for NJF og er trener for Trondheim Judokwai. Samlinga gikk i Eiendomsmegler 1-hallen, Levanger Judoklubbs dojo. Som erfaren konkurranseutøver vet Jana hvordan det kjennes i kroppen dagen etter et stevne, derfor ble det lagt vekt på grundig oppvarming i første økt, med påfølgende ne waza-trening. Ungdommenes innsats var imponerende, og folk var i aktivitet hele tida, uten å snike seg til en hvilepause på benken.

Andre økt startet kl. 1200, og hver økt var på 1,5 time. Nå var det tachi waza som stod for tur. Etter oppvarming stod ulike varianter av uchi komi på planen, både uten og med partner. Deretter var det kasteteknisk trening, og alt var kamprelatert, slik at det traff målgruppa midt i blinken. Økta ble avsluttet med oppgavebasert randori tachi waza. I tillegg til å gi positiv tilbakemelding til ungdommene, benyttet Jana anledningen til å berømme klubbtrenere som aktivt deltok i veiledninga på matta.

Levanger Judoklubb vil takke alle som deltok på treningssamlinga, og ikke minst en stor takk til Jana Scheffold. Vi får håpe vi får beholde henne lenge i Trøndelag.

Jana Scheffold ledet samlinga på en meget god måte.