REGIONSAMLINGENE ER I GANG

Ingen regionsamling med Johnny Roaldseth uten uchi mata, og slik var det selvsagt på sesongens første samling mandag 14.11. Namsos Judo Club, Nidaros Judoklubb og Levanger Judoklubb var representert på samlinga. Ved oppstart snakket Johnny om at det ikke var mange dager igjen til NM, og at han derfor ville legge vekt på teknikktrening og oppgavebasert randori. Første del av treninga var viet ne waza, og med teknikktrening som en del av oppvarminga. Når det så kom til tachi waza, var der kastene o soto gari og uchi mata som ble gjennomgått. Som alltid var Johnny flink til å trekke fram små, men viktige detaljer ved utførelse av teknikkene. Det kommer til å bli regionsamling en mandag hver måned, og datoene vil bli publisert på Facebook-sida til Judoregion Midt.

Johnny Roaldseth viser uchi mata med Marius Sundby som uke.

 

Johnny Roaldseth viser teknikk med Marius Sundby som uke.