Judo for-«eldre» er i gang

Før covid slo seg løs og effektivt gjorde alle judo-utøvere til sofa-utøvere, så eksisterte det et populært treningsparti med for de med barn i klubben. Et treningsparti for eldre, så og si. Torsdag var de i gang igjen, med 2. økt i sesongen, og partiet har allerede rukket å telle mange utøvere. Noen stilte i lånte gi (judodrakt) og det var ingenting å si på innsatsen.

«Det er for oss som ikke skal ta OL gull», sier Tore Brenne. Målet med gruppa er først og fremst mosjon, samt å lære judo. Altså, her skal det ikke være full stående kamp med flyvende armbend, men alle skal få muligheten til å bli svett med ett smil om munnen. Med tid, kan nybegynnere også gradere seg om de ønsker. Så får vi se om mosjonstreninga etter hvert blir såpass effektiv at de begynner som Lars Erik, og drar til med doble økter. Først seniortrening, så rett på senior-senior trening.

Har du også lyst til å bli med? Da er det bare å møte opp og prøve, det er trening hver torsdag 2030 til 2130