BRONSE TIL LINA BJØRÅS I NORDISK MESTERSKAP

Lina Bjørås (16) kapret en flott bronsemedalje i Nordisk mesterskap i Drammenshallen lørdag 13.5. Lina stilte i klassen U18 -70, og i semifinalen møtte hun Vilja Kördel (SWE). Kördel vant denne kampen og sikret seg gullet til slutt, mens Lina fornøyd kunne ta i mot bronse. Levanger Judoklubb stilte med fire deltakere til. Emmeli Ertzaas (20) konkurrerte i U21 -70 og senior -70. Etter tap i første kamp i U21, ble det rekvalifisering, og her kjempet hun seg fram til bronsefinalen, hvor det ble tap mot Alva Englund (SWE), og Emmeli fikk dermed 5.-plass. I seniorklassen ble det tøffere mostand, og Emmeli lyktes ikke å gå videre fra innledende pulje. Robiel Biru Agiz (15) deltok i både U18 -66 og U21 -66. Det var omtrent 20 deltakere i begge klassene, og selv om han viste gode takter på matta, lyktes han ikke å ta seg videre i cupsystemet. I U18 vant han første kamp i rekvalifiseringa, men tapte neste, så da var han ute av konkurransen. Pernille Ertzaas (16) deltok også i to klasser, U18 -63 og U21 -63. Pernille møtte sterke danske og svenske motstandere i kampene, og måtte finne seg i å bli uplassert. Lars Erik Bjørås (56) deltok i veteran -73, og lyktes ikke å gå videre i cupsystemet.
Se fullstendig resultatliste her

Nordisk mesterskap samlet 422 deltakere fra alle de nordiske landene, og gikk over to dager, 13. og 14.5. Etter det vi erfarer, skal Nordisk mesterskap neste år arrangeres i Sundsvall, 25. og 26.5.

Bronse til Lina Bjørås.