Fargerik gradering

Torsdag var det gradering for hele barnepartiet, med oppmøte på hele 32 barn! Vi kan med glede melde at alle ble gradert en halv beltegrad opp. Noen graderte seg helt opp til helt blått, og er det som har vært med på judo aller lengst på partiet.

Litt ulikt tidligere ganger, så prøvde vi denne gang å dele opp dojoen i 3, og hovedsensorer Snorre, Ole Christian og Alf graderte henholdsvis gult/halv-gult, oransje/halv-oransje og halv-grønt/hel-blått. Alle utøverne har i det siste øvd til gradering, og dette tas også med som grunnlag for vurderinga, om de er klar til å gå opp til gradering. Det er ikke bare innsatsen på selve graderinga som har noe å si.

Det er ekstra hyggelig å se at vi har såpass mange utøvere som graderte seg til oransje belte. Det er utøvere som nå har vært med på judo i 2 år. De merker nok nå at teknikkene begynner å bli vanskeligere, og trenger mer konsentrasjon og øving. Vi legger godt merke til at de har blitt bedre på mange ting i løpet av tiden også. Ikke minst har de blitt mye tøffere. Noen av de har til og med deltatt i over 4 stevner.

Det var også hele 15 stykk som graderte seg til gult eller halv-gult. Det er fantastisk å se at så mange er interessert, og virkelig flott at barne-partiene vokser igjen etter covid. Til høsten blir det et nytt nybegynner-parti, og da kommer vi også til å benytte oss av lillesalen. Vi synes det har fungert bra å trene sammen, videregående og nybegynnere. Det blir mer moro og lek, når partiet er litt større.

Vi trenerne gleder oss i alle fall til neste sesong, og er godt i gang med planlegginga! Det blir spennende nå som vi har veldig mange med høyere beltegrad. Også håper vi så mange som mulig møter opp og viser fram sine nye belter i 17. mai toget.

Også må vi minne på at det blir sommerskole i år også! I uke 32 blir det gratis sommerskole, for alle barn fra 1. til 7. klasse. Medlemmer av judoklubben har garantert plass. Påmelding og mer informasjon kommer kort tid etter 17. mai.