GULL TIL GARCIA I NYTTÅRSSTEVNET

Gull i U21-73 kg til Jørgen Ruiz Garcia.
Gull i U21-73 kg til Jørgen Ruiz Garcia.

Jørgen Ruiz Garcia (18) gikk til topps og tok gull i Nyttårsstevnet lørdag 19. januar i U21-73 kg. Dette var sammen med U18G-66 kg stevnets største klasse med 11 deltakere og Jørgen måtte ha marginene på sin side om det skulle bli det gjeveste metallet. Torsdag kveld måtte han dra hjem fra trening fordi han ikke følte seg helt i form. Lørdag var likevel formen tilbake og han tok seg lett fram til finalen med ipponseire i alle kampene. I finalen møtte han svensken Marcus Enström. Dette ble en spennende fight, men Jørgen avgjorde med en ipponskåring med sin spesialteknikk o soto gari da det var 17 sekunder igjen.

Jørgen er sammenlagtvinner i norgescupen i U20-73 for 2012 og ble overrakt premien for dette. Jørgen Endresen Hansen var LJKs dommerrepresentant i stevnet som hadde ca. 170 deltakere og gikk i Mjøndalshallen. Arrangør var Drammen Judo Club og Krokstad Judoklubb.
Resultater: http://live.judo.no/2013/nyttarsstevnet/index.html

Jørgen ble sammenlagtvinner NC i U20-73 kg for 2012.
Jørgen ble sammenlagtvinner NC i U20-73 kg for 2012.