ÅRETS FØRSTE GULBELTEGRADERING

Tirsdag 22. januar fikk LJK hele 20 nye medlemmer med gult belte. Først ute var den yngste gruppa på 16 som skulle opp til sin prøve. Mange var nok spente på hvordan det ville gå, men sensorene Lars Erik Bjørås og Håvard Thorsø Johansen var fornøyde med det de så og kunne dele ut det gule beltet til samtlige etterpå.

16 stolte barn med nye belter.
16 stolte barn med nye belter.

I siste gruppe var Thor Holbø (48) eldstemann. Han har vært med på trening i mange år, i hovedsak for å kjøre døtrene Ingebjørg og Ragnhild på trening. I perioder har han også trent sjøl, og denne sesongen har han vært mye på matta, så nå var det på tide med gradering. 14-åringene Oscar Olafsen Aunet, Chris Andre Finanger og Stian Andre Nielsen har trent iherdig siden i høst. De har vært tøffe og har trent sammen med de viderekomne medlemmene, og var nå absolutt klare for gradering til gult.
Vi gratulerer alle sammen med gult belte!

Gult belte til (f.v.) Oscar O Aunet, Stian Andre Nielsen, Chris Andre Finanger og Thor Holbø.
Gult belte til (f.v.) Oscar O Aunet, Stian Andre Nielsen, Chris Andre Finanger og Thor Holbø.