VASKE- OG RYDDEDUGNAD I JUDOHALLEN

For LJKs medlemmer klør det i fingrene og hele kroppen etter å få tatt i bruk Judohallen. Men før det kan skje, må den renoveres slik at den blir en fullblods hall for judotrening. Noe av det viktigste som må gjøres, er å få lagt et flateelastisk (sviktende) gulv. I dag er det betonggulv i hallen. Før man kan begynne med renoveringen, må «søknad om idrettsfunksjonell forhåndsgodkjenning» være på plass.

Steinar Dahl har draget på støvtørkinga.
Steinar Dahl har draget på støvtørkinga.

Lørdag 16. februar var det vaske- og ryddedugnad i Judohallen. En god del gammelt og ubrukelig utstyr måtte kastes, og hallen trengte en skikkelig runde med vasking. Nå er i alle fall hallen klar slik at den kan leies ut til overnatting ved ulike arrangementer i løpet av våren. I tillegg til vasking og rydding ble også vann og varme koblet på, med god hjelp fra Einar Sandseter, tidligere vaktmester i hallen. LJKs klare ambisjon er å få tatt i bruk hallen fra høsten av.