TRE GULL TIL HENRIK REITAN I 830-CUP

– Jeg hadde en kjempedag, forteller Henrik Reitan etter å ha tatt tre gull lørdag 26.10. i 830-cup på Kongsberg. Gullmedaljene tok han i klassene U21 -90 kg, senior +100 kg og senior åpen klasse. – Det ble ni matcher til sammen, og jeg vant fem av disse med avslutninger i bakkekamp. Det ble mange raske skåringer og den lengste kampen var på to minutter, avslutter 18-åringen. Henrik er i god form for tida og nå ser han fram mot Finnish Open den 23.11.
Resultatliste hos BK-Judo

Henrik Reitan i ferd med å skåre på en uchi mata.
Henrik Reitan i ferd med å skåre på en uchi mata.
Henrik Reitan (blå) i kamp mot Morten Andersen, BK-Judo. Foto: Hans Engebretsen
Henrik Reitan (blå) i kamp mot Morten Andersen, BK-Judo. Foto: Hans Engebretsen
Ingebjørg Holbø representerte LJK som dommer.
Ingebjørg Holbø representerte LJK som dommer. Foto: Hans Engebretsen