NAGE NO KATA-SAMLING I LEVANGER

Nær 25 deltakere møtte opp da det ble arrangert nage no kata-samling i EiendomsMegler 1-hallen 7.-8. februar. Ronald Guttormsen, NJFs katakoordinator, var instruktør. Hans gode humør og faglige dyktighet gjorde at det ble ei meget utbytterik samling. Det var stort spenn blant deltakerne, fra den yngste på 11 år og opp til eldre utøvere som hadde gradert seg med nage no kata på 1980-tallet. – Kataen er i utvikling hele tida, sa Ronald. – Og når man sitter og ser på filmer, oppdager man stadig nye detaljer. Ronald konkurrerer i kata. Han ble Nordisk mester i 2007 og har 7.-plass i EM i 2008. På lørdag ettermiddag hadde han lagt opp til ei uhøytidelig kataturnering, som var den første av sitt slag i Levanger. Vi ønsker Ronald Guttormsen og katainteresserte tilbake på samling ved en senere anledning!

Ronald Guttormsen (t.v.) instruerer nage no kata med Tore Brenne som uke.
Ronald Guttormsen (t.v.) instruerer nage no kata med Tore Brenne som uke.