TRENINGSSAMLING MED WOLFGANG BIEDRON

Søndag 4.5. var det mange støle og stive konkurransekropper som stilte opp på treningssamling i EiendomsMegler 1-hallen. Dagen etter ÅTM hadde Wolfgang Biedron (7. dan) fra Judo Sundsvall som vanlig ansvaret for to treningsøkter. Snorre Johansen fra LJK fikk i oppgave å vise de svenske deltakerne noen nye triks. Wolfgang hadde lagt opp til oppvarming og teknisk trening som passet både unge og mer erfarne utøvere. Ei økt hadde fokus på bakketeknikker og ei økt kasteteknikker. På slutten av hver økt kunne man velge om man ville gå randori eller om man ville ha mer teknisk trening. Wolfgang har alltid noe nytt å komme med, og vi i Levanger setter stor pris på at han vil dele sine kunnskaper med oss.

Wolfgang Biedron gir en innføring i kasteteknikkenes mysterier.
Wolfgang Biedron gir en innføring i kasteteknikkenes mysterier.