HJEM FRA NEDERLAND MED GULL OG SØLV I BAGASJEN

Henrik Reitan deltok denne helga i to store internasjonale stevner i Nederland, og gjorde det ikke snauere enn at han tok med seg en gull- og en sølvmedalje hjem. Lørdag 11.10. var det Drentse Open som stod for tur. Stevnet hadde ca. 800 deltakere og gikk på 10 matter. Her hadde Henrik gull fra U21 -90 å forsvare fra i fjor. -Det ble gull etter fire kamper, forteller Henrik. -Jeg har mer overskudd nå enn forrige helg i NM og jeg gikk solide kamper. Søndag var det konkurranse i Alkmaar Open. Dette er også et stort stevne med 600 deltakere på 6 matter. -Vektklassen min ble slått sammen med -100 kg, sier Henrik. -Jeg fikk fire kamper også her, og i finalen møtte jeg en stor motstander på nærmere to meter og 100-105 kilo. – Jeg ledet finalen, men etter ei stund ble jeg kastet og ble liggende under i holdetak. Her ble det altså sølv og alt tyder på at 19-åringen er i rute til VM i Miami 22.-26.10.

Suksess i Nederland: Gull i Drentse Open og sølv i Alkmaar Open.
Suksess i Nederland: Gull i Drentse Open og sølv i Alkmaar Open.