BIDRO MED JUDO PÅ VUKU OPPVEKSTSENTER

Levanger Judoklubb var invitert av Vuku oppvekstsenter for et innslag om Judo i forbindelse med miljødagen deres. Torsdag 18. desember dro derfor en gjeng fra klubben til Vuku oppvekstsenter for å promotere Judo. Lars Erik stilte med en kassebil fylt med matter. Samlingspunktet kl. 0745 denne morgenen var naturlig nok vår egen hall, EiendomsMegler1-hallen.

Elever fra Vuku oppvekstsenter og LJKs instruktører.
Elever fra Vuku oppvekstsenter og LJKs instruktører.

De som hadde valgt Judo som tema fikk en innføring i noen av Judoens teknikker. Ungdommene fra klubben både viste teknikker og bisto utøverne i korrigering av utøvelsen. Sjelden møter vi ungdommer som er så fokuserte, dristige og disiplinerte som disse fra Vuku. Det innebar også at de fikk prøve teknikker som vi sjelden bruker i et første møte med ungdommer. På mondoen etter treninga ble de spurt om de syntes de hadde fått en forståelse for hva Judo er. Dette spørsmålet svarte alle bekreftende på.Vuku2

De som deltok på Vukuekspedisjonen fra Levanger var: Elise, Emmeli, Ole Øystein, Lavrans, Inez Marie, Lars Erik og Alf Birger.