ROMJULSTRENING

Andre juledag var det en gjeng som ville ha litt mosjon i EiendomsMegler 1-hallen. Noen utflytta LJK-medlemmer er hjemme på ferie og dette er en fin anledning for sosialt samvær også. Dessuten var det to som driver med brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) som gjerne ville prøve seg på judomatta. Treninga ble en miks av lett kamptrening og utveksling av teknikker og erfaringer fra judo og brasiliansk jiu-jitsu. Fjerde juledag kl 1300 blir det ny trening, og den er åpen for alle interesserte.

F.v.: Adrian Haugen (BJJ), Håvard Thorsø Johansen, Snorre Johansen, Thomas Wikdahl, Henrik Reitan, Sander Næssan, Eivind Bjørås (BJJ), Lars Erik Bjørås og Ole Christian Langfjæran.
F.v.: Adrian Haugen (BJJ), Håvard Thorsø Johansen, Snorre Johansen, Thomas Wikdahl, Henrik Reitan, Sander Næssan, Eivind Bjørås (BJJ), Lars Erik Bjørås og Ole Christian Langfjæran.