KAPRET TRE MEDALJER I NM FOR UNGDOM OG JUNIOR

Lørdag 21.3. stilte Levanger Judoklubb med fem deltakere i NM for ungdom og junior. Mesterskapet gikk i Sandnes og den gjeveste medaljen gikk til Henrik Reitan, som tok gull i U21-100. Som ventet hadde han full kontroll og det var aldri tvil om at han skulle forsvare fjorårets gullmedalje. Videre ble det to sølvmedaljer, til Ragnhild Holbø i U18-48 og til Inez Marie Lysne-Ness i U15+63. Jentene var skikkelig på hugget og kunne like gjerne ha endt opp med enda edlere metall. Markus Leonhardsen, U18+90, og Lavrans Lysne-Ness, U18-81, måtte finne seg i å bli uplassert i mesterskapet. I følge den rutinerte lagkameraten Henrik Reitan kan guttene likevel se positivt på innsatsen i stevnet. Begge to hevdet seg godt i hver enkelt kamp og det var små marginer som vippet resultatene i deres disfavør. Neste år er det NM på Levanger, så da blir det nye sjanser til å vise seg fram. Søndag går seniorklassene, og LJK stiller med Ingebjørg Holbø, -63, Lars Erik Bjørås, -73, Henrik Reitan, -100, og Egil Kvåle, +100. Live oppdatering, resultater og kampskjema finnes på http://live.judo.no/2015/nm/index.html
Alf Birger Rostad og Tore Brenne representerer LJK som dommere i stevnet.

F.v.: Lavrans Lysne-Ness, Inez Marie Lysne-Ness, Henrik Reitan, Ragnhild Holbø og Markus Leonhardsen.
F.v.: Lavrans Lysne-Ness, Inez Marie Lysne-Ness, Henrik Reitan, Ragnhild Holbø og Markus Leonhardsen.