FULLT HUS PÅ JUDOKLUBBENS DAG

Med over 80 på matta var det et mylder uten like da Judoklubbens dag ble markert torsdag 26.3. Dette er det andre året arrangementet gjennomføres, og hensikten er å få til en hyggelig sammenkomst med aktiviteter på matta. Med et aldersspenn fra knøtter til veteraner lå det an til ei annerledes trening. Mange av aktivitetene gikk ut på at stor og liten jobbet sammen, enten det var leik eller judokamper. Det så ut til at alle hadde det moro, og publikum hadde god underholdning. Etterpå var det pizza for minst 100 personer, og det ble nok til alle. Nå er det påskeferie og første ordinære trening er tirsdag 7. april.

Mylder med 80 på matta.
Mylder med 80 på matta.
Se så fine vi er!
Se så fine vi er!
Velfortjent pizza etter treninga.
Velfortjent pizza etter treninga.