SØSTRENE HOLBØ GRADERT TIL BRUNT BELTE

Lørdag 16. mai er som kjent ungdommens festdag, og for søstrene Ragnhild (16) og Ingebjørg (20) Holbø var det nok fest og høytid som bare det. Etter to timers intens jobbing på matta kunne de motta sine brune belter av sensorene Alf Birger Rostad og Snorre Johansen. Da hadde jentene vist at de behersker pensumet til 1. kyu, brunt belte. I tillegg til å vise teknikkene i praktisk utførelse, ble de også bedt om å forklare sentrale prinsipper for utførelsen. Det er Kodokan-tilnærminga som er god latin i NJFs graderingspensum, og begreper som tsukuri, kuzushi, tai sabaki, kake, nage og kime hører med her. Ingebjørg og Ragnhild har trent iherdig mot graderinga i lengre tid, og vi gratulerer begge to med brunt belte!

Ragnhild Holbø (t.v.) og Ingebjørg Holbø med sensorene Alf Birger Rostad og Snorre Johansen.
Ragnhild Holbø (t.v.) og Ingebjørg Holbø med sensorene Alf Birger Rostad og Snorre Johansen.