EM-TREKKINGA KLAR FOR HENRIK REITAN

Henrik Reitan (LJK, -100) er sammen med Madeléne Rubinstein (Fredrikstad KSK, -52) og Cecilie Bolander (Ippon JK, -63) tatt ut til å representere Norge i EM U21 i Østerrike 18. -19.9. Madeléne går sine kamper fredag 18.9. mens Cecilie og Henrik går sine kamper lørdag 19.9. Alle tre juniorene har gode plasseringer i internasjonale stevner i år, og skulle således kunne hevde seg i EM. I fjorårets EM var Henrik eneste norske deltaker. Madeléne var også tatt ut, men ble skadet før mesterskapet. Henrik nådde opp på en respektabel 7.-plass i -90 kg. I år har han gått opp en vektklasse og vi tror han har medaljeambisjoner. Første kamp er mot Mikita Sviryd (Hviterussland). Sviryd er regjerende hviterussisk mester i U21 fra i vår og har sølv i senior. Han har også flere sterke resultater fra europacup i år, så det går mot en tøff første kamp for Henrik. Det er 22 deltakere i klassen, og det må klaffe om Henrik skal lykkes å komme på seierspallen. Vi ønsker de tre norske deltakerne lykke til!
Kampskjema med live oppdatering
Live streaming

Deltar i EM U21: (f.v) Madelene Rubinstein, Henrik Reitan og Cecilie Bolander. Foto: NJF
Deltar i EM U21: (f.v) Madelene Rubinstein, Henrik Reitan og Cecilie Bolander. Foto: NJF