BRONSE TIL HENRIK REITAN I EUROPACUP FOR SENIOR

Henrik Reitan deltok for første gang i europacup for senior -100 kg søndag 4.10. Stevnet gikk i Tampere i Finland og Henrik slo til med bronse. -Det var en god dag i dag, forteller Henrik. Det hører med til historien at Henrik vant tre av fire kamper og at han slo gullvinner Otto Imala (Litauen) med en waza ari. Med like mange seire og like mange poeng som sølvmedaljør Emil Mattsson (Sverige), ble det det innbyrdes oppgjøret mot Mattsson som gjorde at Henriks medalje ble bronse og ikke sølv i dag. Beste nordmann ble Madelene Rubinstein (Fredrikstad) som gikk helt til topps og tok gull i -52 kg. Dette var også hennes første seniorstevne i europacup, på samme måte som Marius Jacobsen (Nesodden) som fikk 7.-plass, og Synne Anderssen (Stavanger), som måtte gi seg på grunn av skade. -Neste konkurranse nå er VM for U21 i Abu Dhabi 26.10., forteller den travle BI-studenten Henrik. -Akkurat nå jobber jeg med ei innlevering som skal være ferdig innen kl 24 søndag kveld.

-100 kg, Otto Imala (EST), gull, Emil Mattsson (SWE) sølv og Henrik Reitan, bronse.
-100 kg, Otto Imala (EST), gull, Emil Mattsson (SWE) sølv og Henrik Reitan, bronse. Foto: NJF