MORSOM OG LÆRERIK JENTESAMLING

Av Ingebjørg Holbø
Fredag kveld den 16.10. ble Eiendomsmegler1-hallen fylt opp av ca. 30 jenter fra hele Trøndelag, klare for jentesamling. Jentene var spredt på ulike nivå, fra hvitt til grønt, og alderen var fra 6 til 40 år. Klubbene som var representert var Nidaros JK, Namsos JC og Levanger JK.

Hovedtrener på samlinga var Birgit Ryningen, som gjennomføre tre gode og morsomme judo-økter. Første økt var fredag kveld, med fokus på ne-wasa (bakketeknikker). Etter ei god økt var det tid for kveldsmat, der det ble servert taco til sultne jenter. Etterpå ble det kiosksalg og leik, fram til leggetid.

Tretti jenter deltok på samlinga.
Tretti jenter deltok på samlinga.

Lørdag morgen begynte med frokost, og så ei økt med judo. Her var fokuset på tachi-wasa (stående teknikker). Det var noen utfordrende teknikker som skulle prøves, men alle sammen fikk det til tilslutt. Etter denne økta var det tid for mat igjen før turen gikk til Trønderhallen og bassenget. Da alle var kommet seg opp av vannet og tilbake til hallen, var det tid for helgas siste judo-økt. Denne økta ble litt repetisjon, gjennomgang av hva alle hadde lært i helga, og en god del leik og moro.

Alt i alt var det ei fin helg med god judo og moro. Det virket som om alle hadde det gøy og koste seg.